Passion för mat

Hej!
Hoppas allt är bra med dig. Jag mår prima för att det är fredag och jag har sådanna vårkänslor nu när solen lyser med sina värmande strålar, UNDERBART! På den negativa sidan så har jag inte sovit många timmar på två nätter så jag är helt slut och jag stukade min tumme på träningen i måndags (bild längst ner) och jag har fortfarande ont i den tyvärr. Men det positvia överväger helt klart. 
 
I helgen så är det min favoritmässa i Göteborg: Passion för mat. EN mässa med det bästa från mat branchen, både leverantörer, stjärnkockar, roliga event och mycket annat. Mycket god mat och dryck som man kan prova så den kan jag verkligen rekommendera om du är i Göteborg. För första året så hålls mässan i Åby, en helt ny mässhall som är stor och ljus. Jag var där på en pressfrukost i början av veckan för att få mer information om själva mässan "passion för mat" och få träffa andra personer som jobbar mer mat och maknadsföring.  
 
Frukosten var magisk, endast lokal mat från Göteborgstrakten och så goda smaker verkligen! Efter frukosten fick vi en minisemla, jag fick en mjölkfri som var magisk. Jag har alltid sagt att jag inte gillar semlor, men denna var något helt nytt, egengjord mandelmassa och havregrädde gjorde allt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under veckan har jag varit hos min frisör Aida och fixar håret. Blev verkligen så nöjd och hon gör alltid ett grymt bra jobb! 
 
 
 
 
Min stackars stukade hand! 
 
 
Trevlig fredag!