Kärleksgatan 3

God morgon bloggen!

Vilken grå och regnruskig dag det är idag I Göteborg. Jag som hade så härligt vårkänslor förra veckan känner nu att vintern är här igen. Inte temperaturmässigt men det är riktigt gråa dagar denna vecka. Det är lite komiskt hur mycket vi svenskar pratar om vädret, men vi blir också väldigt påverkade av det så kanske inte konstigt att vi ät fixerade.

Kärleksgatan 3 i Malmö är ett ställe värt att besöka om man gillar näringsrik mat och fräscha smaker. Jag var där för ett tag sedan men har glömt att vise er bilderna. Jag började med en matcha latte på havremjölk. Det är en lite speciell smak på matcha som nästan är lite gräsig men jag gillar det, smakar nyttigt.

 

Nedan ser du en blomkålssoppa med getost och en dundersallad med räkor och miso-dressing, jag åt dundersalladen och den kan jag tipsa om. Soppan var god men väldigt mycket getostsmak vilket nästa blev för mycket efter några skedar.

 
 
 
Stället heter alltså kärleksgatan 3, kolla in deras intagram för öppettider och det ligger vid davidshall i Malmö. Ha en fin torsdag <3