Sri Lanka

God fortsättning!
Det är nytt år och jag hoppas att du har haft en fin jul och ett bra avslut på året. Jag har själv varit iväg i 2 veckor på Sri Lanka. Vi kom hem i fredags kväll och har mest varit trötta och tvättat sedan dess. 
 
Idag känner jag mig lite piggare och jag har sovit 8 h inatt så det är väldigt skönt. Jag ska snart iväg och träna med min vän Frida (får se hur det går) men innan dess ville jag säga hej här på bloggen. 
 
Sri Lanka var fantastiskt, stränderna var rena paradiset och det som är skönt är att det inte är så mycket turister där än. Vi var i Thailand förra vintern och det är mycket mer turister där. Vädret var varmt och fint varje dag och min absoluta favorit på hela resan har varit vågsurfingen! 
 
Först bilden är från Dohas flygplats: Kaffe på starbucks i doha och det var den sista "goda kaffen" på två veckor. Det är någon jag alltid saknar när jag reser, gott kaffe. Ofta är det så blaskigt kaffe utomlands. 
 
 
Smoothies på stranden. 
 
 
Utsikten från första hotellet, hur fint?!
 
 
Kokosnöt, mums!
 
 
En dag åkte vi tåg, från Unawatuna till Mirissa. 
 
 
Stranden i Mirissa. 
 
 
Det har blivit månag fruktjuicer, svalkande och gott i värmen. 
 
 
Hoppers, en lankesisk specialite som dom äter till frukost. Det är som en "skål" som görs på rismjöl och fylls med tillexempel ägg och lax som här på bilden. 
 
 
En färsk kokosnöt efter surf. 
 
 
Tefabrik. 
 
 
FRUKT, att få denna tallriken till frukost varje dag var dröm!
 
 
Husdjuren på hotellet i Hikkaduwa, aporna bodde uppe på terassen. Dom ville också ha toast på morgonen. 
 
 
Stranden i Hikkaduwa! Övar mig på att stå på händer. 
 
 
Gott nytt år!
 
 
Påväg mot Göteborg igen, kolla himlen, helt rosa.