30 år

Hej bloggen och alla mina läsare!
 
Jag vill börja med att tacka för ert tålamod som fortfarande går in och läser här trots att jag har varit sämst på att uppdatera. Det har helt enkelt varit mycket annat i livet som tagit min tid och uppmärksamhet. Det kommer framöver att vara lite olika hur ofta jag uppdaterar här och det beror på mitt nya jobb och hur mycket jag har där. När jag har något roligt recept eller annat jag vill dela med mig av så kommer ni såklart vara dom första som får veta, så vet ni lite mer hur min situation är. 
 
Sedan sist så har dte hänt två stora saker: 
1. Jag har fått ett nytt jobb, efter att ha jobbat osm egenföretagare i 3 år på heltid så är det dags för nya äventyr och jag kommer bli anställd. Jag kommer byta från att jobba med friskvård och privatpersoner till att jobba mer mot livsmedelsbranschen. Fortfarande inom mat/hälsa som fokus så det känns perfekt för mig. 
2. Jag har fyllt 30 år, hipp hipp hurra för mig! Kan inte tacka vänner och familj nog för allt firande. Jag har blivit så uppvakatad och bortskämd de senaste två veckorna. Är tacksam för alla underbar människor som jag har i mitt liv <3 
 
Jag ska ta er igenom min födelsedagsvecka: 
 
Söndag 10/2: Jag och min smabo ska på brunch och när jag kommer in på Ritz så ser jag en man som jag känner igen, han är väldigt lik min pappa. Det var också min pappa och min familj hade åkt upp till Göteborg för att överraska mig med en fördlesedags brunch. Jag blev verkligen så glad och överraskad och tack farmor, pappa, Anna och Oskar för att ni gjorde denna dagen och tog er tid att åka upp. 
 
 
Måndag 11/2: MIn fördelsedag, jag får en lyxfrukost av min sambo: massa färska bär, nötter, äggröra, gott kaffe och skönsång. 
 
 
Vid lunch på måndagen så pker jag till mitt kontor för att fira med alla mina kollegor. Jag hade bakat en Brownie på svarta bönor (recept HÄR). Till den hade jag risglass och en stor fruktsallad. Jag fick fina blommor och ännu mer sång. Tack KG4!
 
 
Efter fikan på kontoret så hämtade Daniel mig och vi åkte ut till Arken SPA. Vi Spaade hela eftermiddagen och avslutade min födelsedag med en middag på Arken. 
 
 
Så glad och tacksam för denna dagen, den var över alla mina förväntningar!
 
 
Lördag 16/2, 09:30: Jag blev bjuden på frödelsedagsfrukost av Frida (en av mina bästa vänner). Hon ville få egentid för att fira mig. Så god frukost och det belv en riktigt bra start på denna lördagen. Vad jag inte visst var att denna frukosten var ett lockbete för att få iväg mig från vår lägenhet. 
 
 
12:00: Jag kommer hem och tror att bara dnaiel är hemma som vanligt men då möts jag av detta: SURPRISE ropar alla och poppar konfetti över mig nör jag kommer in. Jag blev så förvånad. Då har Daniel och Frida styrt upp en överraskningsdag för mig och dom lurade mig verkligen. 
 
 
Vi pratade och minglade i en timme och sen fick jag order om att jag skulle ta på mig tärningskläder och vi skulle iväg på en aktivitet. 
Det var Prison Island, vi delades upp i tre lag och tävlade mot varandra i 35 olika celler i 2 h tid. Så roligt och jag älskar allt som har med tävling och fysisk prestation att göra (inte så mycket cellerna som var gåtor och krävde hjärnverksamhet, haha). Trötta och hungriga efter 2 h i celler så åkte vi till en restaurang i närheten och åt hamburgare. 
 
 
 
 
18:00 Jag fick veta att jag har två timmar på mig att göra mig iordning och förbereda infrö kvällens fest. Klockan 20.00 kom alla hem till oss igen och även någora fler vänner för fest. Här är jag och Mamma redo för firande, något trötta efter en hel dag men så glada. 
 
 
Vi fixade en massa gott snacks, fatet nedan med all frukt på fick av av Bella och Natta (tack tjejer) och det är från ARKET. Vi var kvar hemma hos oss till 00.30 innan alla åkte hem och firendet var officielt över. Helt slut efter en heldag med överraskningar men som sagt så tacksam och vilken plan Frida och Dnaiel hade gjort upp för att lura mig. 
 
 
Söndag 17/2: Frukost dagen efter festen, litekontig känsla att allt var över och att jag fortfarande var chockad. Summerar veckan som en av dom bästa i mitt liv och än en gång tack till alla som var med!
 
 
Nu är det fredag och jag ska bege mig till kontoret för jobb innan jag tar helg <3
Ha en fin fredag och helg vänner!