Middagsdejt och bio

Godmorogon!
 
Nu är jag helt frisk igen och har nya krafter. Så skönt måset jag säga, jag avskyr verkligen att vara sjuk. Denna veckan är rolig och det händer mycket både jobbmässigt och utanför jobb. På söndag är det val, har ni bestämt er för vad ni ska rösta på? Det viktigaste är ATT man röstar och att man inte röstar blankt så man är med och påverkar. 
 
I fredgas lagade min sambo mat innan vi gick på bio. Jag hade önskat mig råbiff och det fick jag. Jag äter aldrig rött kött i vanliga fall men just råbiff är något jag älskar, så kontigt. Annars äter jag mest fisk, vegetariskt och  ibalnd kyckling. Hans råbiff är i alla fall något spciellt och en alkoholfri öl till var perfekt. 
Sen blev det bio: oceans 8. En "tjej action" och den passade mig perfekt men det är lite töntig för killar som gillar mer riktig action. 
 
Nu ska jag starta igång denna torsdagen med jobb. Senare idag blir det ett möte, och även träning hoppas jag på att få in. Ikväll ska jag göra dermapen, ska bli så kul att testa. Hoppas du får en fin torsdag!
/Louise <3 
 
 
 
 
Jessica

Ohoj så gott, har aldrig gjort råbiff hemma men älskar!!

Svar: Lättare än vad man tror Jessica! Testa!
Louise Svensson

Angelica Wåhlin

Vad gott det ser ut!