Stockholm

Hoppas allt är bramed dig och att du har haft en bra start på veckan. Min helg spenderades i Stockholm och som vanligt så äter jag mig igenom staden. Det finns så mycket matställen som jag vill testa i Stockholm så jag brukar alltid passa på testa lite nytt när jag väl är där. 
 
Vi börjar med Hawaii poké som bland annat ligget på sveavägen. Jag tog en: Maui Classic, som är: lax, ris, sallad, misoslaw, sjögrässallad, mango, picklad ingefära, sesamfrön och wasabiaioli. 
Daniel tog en: Hula Sunrise, som var: lax, ris, misoslaw, edamamebönor, rättika, fiskrom, picklad ingefära, sesamfrön och chilimajonnäs. 
 
 
 
 
Efter en hälsosam lunch så blev det en mindre hälsosam fika på Mr Cake. Det var kö ut från cafeet och det tog sin tid att få ett bord. Tyvärr så var alla veganska bakverk slut när vi kom fram så jag fick nöja mig med en kopp kaffe. Nedan är deras kända: red velvet croissant. 
 
 
 
 
I söndags så promenderade vi till djurgården och till Rosendals trädgård som jag ville besöka. Det var väldigt höstligt och fint, höjdpunkten på hela helgen så är du i Stockholm så är det väl värt ett besök. 
 
 
 
Kolla alla höstfärger, så vackert!
 
 
 
 
Lunch i deras café: linssallad och en rökt getfärskost. Till kaffet: la bamba en raxboll med nötter, aprikoser, citron och kokos.