Skåne

Hej vänner! Ny vecka och jag är hemma i ett grått Göteborg igen. Jag älskar Göteborg som stad men om man får vara lite bitter så är det nog sämst väder i denna staden, mycket grått och regn. Tur att göteborgare är så trevliga så det väger upp det tråkiga vädret, haha. I helgen så har jag varit hemma i Skåne och hälsat på familjen och framförallt lilla Frans. 
I lördags hade vi en lugn dag: tog en lång promenad, besökte en skördemarknad, lagade brunch hemma (se bilder nedan) och sen på kvällen åkte jag och Daniel in till Malmö och åt på MJ:s med mamma och sen gick vi på bio. 
MJ:s var mycket trevligt, bäst var nog stämmningen inne på restaurangen, väldigt mysig miljö och även maten var mycket god, så det är ett mattips från mig om du är i Malmö. 
Bio: Vi såg "A star is born" som är med Lade Gaga och Bradley Cooper. Mycket musik i filmen och gillar du det så MÅSTE du gå och se den. Musiken var magisk och det var en film helt i min smak. 
 
På söndagen var det helgens höjdpunkt: få träffa Frans. Så liten och söt kille, jag är så glad att jag fick träffa honom och jag ser fram emot att få vara med när han växer upp. Väldigt speciellt när ens bästa vän får barn. 
 
 
 
 
Brunch: 
- Äggröra
- Kalkonbacon
- Grönsaker
- Grön smoothie på: avokado, äpple, ingefära, lime, spnat och vatten
- Pannkakor: mandelmjöl, havremjöl, vaniljpulver, salt, havremjölk, ägg och blåbär
 
 
 
 
MJ:s, förrätt med morot, getost, rostade hasselnötter och dill.
 
 
 
 
Lilla Frans <3