Helgen

Hej bloggen och tisdag!
 
Vilken helg det har varit, värmen håller i sig och det är verkligen sommar i hela Göteborg. Kul för alla som tar studenten att de har så fint väder. 
Jag har haft en härlig ledig helg med mycket god mat och tid med vänner och min sambo. 
I fredags var jag hemma hos Linnea som har flyttat till en ny lägenhet. Vi åt det vi alltid äter när vi ses: plockmat! Vi gillar att kunna sitta länge och äta av olika plock, vi hade: frukt, oliver, tomater, surdegsbröd, ostar, chark, avokado, nötter och till det champagne. Helt klart en bra start på helgen. 
 
 
 
 
 
Lördag! Jag började dagen med en morognpromenad. Det är standard på mina helgen, jag vaknar tidigt, tar en kopp kaffe, går ut på promenad med en podcast i öronen och sen blir det en stor frukost när jag kommer hem. Denna morgon: chiafrön, linfrön, solrosfrön, kanel, kardemumma, mandelmjölk, vaniljpulver och naturell sojayoghurt. Toppad med färska jordgubbar och mango. 
 
 
 
 
Paus från solen i skuggan med iskaffe och vegansk choklad med rostade hasselnötter. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag gillar faktiskt skuggan mer och mer, jag orkar inte ligga och sola så mycket längre plus att det inte är bra för huden att vara i den starkaste solen mitt på dagen. Är detta ett tecken på att jag börjar bli gammal? 
 
 
 
 
Jag avslutade helgen med en middag hemma hos Frida. Vi satt ute och åt på ett berg med utsikt över hela Göteborgs hamnnilopp, så fint och god mat var det dessutom: sojafärs, sötpotatis och sallad. Samt jordgubbar och mörk choklad till dessert. 
 
 
emma

vad mycket gott :)