Thailand, del 3

Hej!
 
Nu kommer mina sista bilder från Thailand sen ska jag inte tjata mer om det. 
Jag funderar lite på varför jag åkte hem för ända sedan jag landade hemma så har jag varit sjuk, men jag hoppas det ska bli bättre nu snart. Har varit ho släkaern idag så nu tror jag att det vänder, håll tummarna!
 
Såhär såg första dagen på 2018 ut, inte dumt alls. Vi var på Raily beach och hit tog man en båt som tog ca 10-15 minuter. Värt ett eller två besök helt klart, god mat och dryck fanns till ett väldigt billigt pris. 
 
 
 
Iskaffe och vattenmelonshake en varm dag på stranden. 
 
 
 
 
Här ligger båtarna som man tog för att komma hit. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mer smoothies kommer här, jag hittade ett veg-café dit vi gick för lunch en dag, Govindas heter det (tips om du är i ao nang och vill äta vegetariskt/veganskt). 
 
 
 
Här har vi ett tempel högt uppe på ett berg. Detta var faktiskt den bästa utflykten av alla vi gjorde. Tiger temple heter det och det är en lång trappa (1237 steg) upp för ett berg och högst upp på berget är det ett tempel med fantastisk utsikt. Vi åkte dit tidigt på morgonen vilket var smart då det blir väldigt varmt, ett måste är vatten och träningskläder för det är ett tärningspass att gå upp för de branta trapporna. Man fick även se upp för aporna som gicks längs med bergsväggen och kunde bli aggresiva när man kom nära dom. 
 
 
 
 
Utsikten, det ser inte lika högt ut som det var men jag vågade inte gå nära kanten. Jag var tvungen att ha en blå sjal runt om mig eftersom vi gick in i templet på toppen. 
 
 
 
 
 
 
 
Här en av dagarna som det var molning. Då gick vi och tränade sen tog vi vars en massage och efter det gick vi ner till stranden med frukt, nötter och vatten och bara slappade. 
 
 
 
 
Sista dagen åkte vi till Phra nang, ännu en strand som man fick åka båt till. Det var enkelt att åka hit (tog 10-15 minuter) och även denna stranden var väl värt ett besök. Jag testade om jag fortfarande kunde stå på händer, det gick i några sekunder tills jag ramlade som ni ser på andra bilden. 
 
 
 
Lunch i skuggan på stranden. Wrap med kyckling, grönsaker och självklart en vattenmelonshake. 
 
 
 
 
På väg hem till göteborg, det tog 13 h och mitt bagage var kvar i Thailand så det var en ganska lång hemresa. Men denna fina bilden tog jag innan solen gick ner helt. 
 
 
Anonym

Vilken härlig resa! :D
Jag undrar om du kan berätta mer om ditt jobb? Hur startade du upp ditt företag och ser en vanlig arbetsdag/arbetsvecka ut för dig?

Svar: Jag startade mitt företag för flera år sedan. Det är svårt att säga då alla dagar ser olika ut för mig.
Louise Svensson