Thailand, del 1

Hej bloggen! 
 
God fortsättning till er. Det var alldeles för länge sedan vi hördes vid. Jag har varit iväg i Thailand i två veckor och har kopplat bort omvärlden helt, därav inga uppdateringar här på bloggen. Men nu är jag tillbaka igen och redo för nytt år och nya utmaningar. Jag har börjat jobba igen och jag har lite jetlag (vagnar vid 03.00 och är klarvaken) men ge mig några dagar till så jag jag helt tillbaka. Jag hoppas din jul/nyår har varit bra. 
 
Jag har mycket bilder att visa men jag börjar från de första dagarna. Den första utmaningen var flyget dit, 12 h i luften och jag som är extremt flygrädd såg inte fram emot detta. Det gick faktiskt riktigt bra, jag vara bara rädd i starten sen var jag hur lugn som helst (hoppas min flygrädsla börjar försvinna). 
Flaskan nedan var min räddare i den torra luften på planet, jag sprutade denna återfuktande misten i ansiktet säkert 2 gånger i timmen. 
 
 
Frukosten på hotellet var riktigt bra, jag längtade till varje morgon för att få äta frukost. Man beställde omelett/stekta ägg/scramble eggs osv av en tjej som gjorde det till en. Jag tog alltid en omelett och till den åt jag frukt, frön och drack kaffe. 
 
 
 
 
 
Här är vi påväg till en restaurang som låg på en ö så vi tog en speedboat dit! 
 
 
Min middagsdejt!
 
 
Jag åt en skaldjurspasta, SÅ god!
 
 
Det var min del 1 av resan, återkommer med fler bilder snart!
Nu ska jag sätta igång denna tisdagen och börja jobba! Ha en fin dag <3