Food prep

Hej bloggen! 
 
Det är så kallt att jag inte känner mina öron idag efter att ha varit ute, visade -12 grader imorse och vind på det, man vaknar till i alla fall. Såhär kan det se ut en vanlig söndag hemma hos familjen Svensson/Lindholm. Vi lagar alltid matlådor inför veckan på söndagar, varför? Jo för att spara tid sen när veckan drar igång, för att det blir billigare än att laga mat varje dag, för att vi vill hinna träna efter/innan jobbet och då behöver vi ha maten klar. 
 
Jag brukar göra två olika matlådor så jag får lite variation: en med fisk och en med kyckling eller vegetariskt. När vi får tag i billig färsk fisk så blir det gärna det, som nedan: torskrygg med kokt potatis och äggsås. Lite stekt spenat till och du har en bra och näringsrik matlåda. 
 
Nu ska jag jobba vidare, ha en fin onsdag!
/Louise
 
 
 
 
 
Tog min störtsa halsduk imorse, dubbla strumpor, underställ och ullmössa. Kan säga att jag längtar till sommaren när man behöver gå runt med alla dessa kläder och näsan rinner konstant. Men det är sol och en ljus och härlig dag, så det är jag glad för. Ha nu en fin onsdag!