Work work work

Hej bloggen! 
Inser att det var alldeles för länge sedan som jag skrev här. Jag är överöst med jobb denna veckna så det har inte funnits så mycket tid över till annat. Man märker att alla är tillbaka nu från semestern och det är fullt ös. Jag tycker det är kul så jag klagar inte.
Idag är det en speciell dag, min och Daniels årsdag, vi har varit tillsammans i 4 år nu och det ska vi fira med en middag på SK mat och vänner ikväll. Det känns som vi har varit tillsmamans mycket längre än så då vi har hunnit med mycket tillsammans och det tar jag bara som något positivt. 
 
Sedan sist vi hördes så har jag varit en sväng i skåne. Jag var nere för att att vara med på min bästa väns babyshower. Jag ser så mycket fram emot att träffa hennes lille son. Det kommer helt klart bli fler resor till skåne i höst så jag får träffa dom. 
Jag har även varit i Stockholm två dagar förra veckan. Jobbrelaterad resa men jag hann även träffa mina vänner osm bor i Stockholm så det var väldigt trevligt. Neden ser ni ett mellis som jag åt på Mahalo som ligger på söder. En acaibowl med yogitopping MUMS! 
 
Nu ska jag jobba vidare, slut på pausen! Ha en fin torsdag så hörs vi mer i helgen!
 
 
Testar klänningar inför helgen 30-års fest. 
 
 
Hon <3 Snart är ni tre i familjen!