Tips!

Hej vänner! Jag har precis landat i soffan med en skål frukt efter en lång kvällspromenad. Det är en skön och lite svalare kväll idag vilket jag tycker är skönt. Dessvärre ligger det rök över Göteborg och det luktar bränt (kände det under hela promenaden) tydligen är det en stor brand i skärgården. Vi får hopps dom får koll på branden snart, läskigt det där.


Jag har dragits med bihåleinflammation hela veckan efter flyget hem från Italien i söndags. Äntligen så börjar det släppa och det är en stor lättnad. Det är hemskt att ha sådan konstant huvudvärk så jag är väldigt lättad att det börjar släppa. Jag har testat de flesta huskurer som finns under veckan. 

Nu ska jag äta upp min frukt och ha en lugn söndagskväll. Hoppas ni har haft en fin helg! 

Kur mot bihålorna, stark smak men helt okej om man blandar med lite vatten. Jag börjar varje dag med 2 msk av denna äppelcidervinäger med 2 msk vatten.
Lunch på poh key: bimbimbap med kyckling, ris, picklad ingefära, kimchi, edamame, picklad gurka, gulbeta, koriander och sesamfrön.
Tips på en snabb lunch som dessutom ger lite disk. Koka din favoritpasta al dente. Häll av pastan och häll sedan tillbaka i kastrullen. Tillsätt en tomatsås/pastasås av god kvalitet, tonfisk (på burk), oliver och blanda runt. Servera med ruccola och parmesanost.