ToppHälsa

 
Godmogorn torsdag! 
 
Jag kunde inte sova så jag har varit uppe ett tag. Så är det ibland och jag har sovit väldigt bra alla andra dagar denna veckan så jag får vara nöjd med det. I nya nummret av ToppHälsa är jag med i en artikel som heter "Hälsomaten som gör dig fet". Den handlar om mat som "vi tror är/som är" hälsosam men som man ändå får hålla lite koll på om man inte vill gå upp i vikt. Köp gärna nummret och läs min artikel, den finns ute i butik nu. 
 
 
 
Oatly kommer med nyheter lite helatiden, något jag gillar starkt. Denna testade jag igår och i helgen testade jag Matcha latte, båda väldigt goda. Det enda minuset är att det är tillsatt agavesirap i dom både, inte mycket men ändå sött som ger ca 2-3 sockerbitar per förpackning. 
 
 
Nu ska jag jobba vidare, ha en fin torsdag!
/Louise
Hanna Karlsson

Jag har så svårt för ToppHälsa just på grund av att det är så mycket fokus på vikt. Det stressar mig. :-(

Svar: Hej Hanna. Jag förstår dig, det är tyvärr det som många vill läsa om och därför blir också fokus mycket på det, tråkigt men sant. Jag hade gärna skrivit artiklar som fokuserar på mycket annat (vilket jag gör på mamma.fit) men i de stora tidningarna blir det mycket fokus på vikten. Så länge du läser det som just du mår bra av så är det det viktigaste! Ha en fin dag! /louise
Louise Svensson