En dag från min mobil

Måndag idag och jag ska visa er en helt vanlig dag i mitt liv. Bilderna är från min mobil (med andra ord inte de bästa bilderna) och om du tycker detta inlägget (en dag ur mitt liv) är helt ointressant så kan du sluta läsa nu. 
 
Söndag!
07.00-08.00 Min bästa stund är på morgonen då jag är en morgonmänniska och brukar vakna tidigt varje dag. Det är tyst ute och jag har en stund helt för mig själv vilket jag gillar att börja dagen med. 
 
 
Jag brygger kaffe det första jag gör och tar ca 30-45 minuter att njuta av kaffet och kolla på nyheterna innan jag går ut på promenad. Nu i sommar har det blivit mycket iskaffe, men annars gillar jag bryggkaffe eller espresso med skummad mjölk. 
 
 
08.30-10.00 Morgonpromenad, det kan vara allt från 30 minuter till 1,5 timme, helt beroende på mitt humör och hur pigg jag är just den dagen! När jag är hemma i Skåne kan det se ut såhär på min morgonpromenad: 
 
 
Dockan i Malmö och ribersborg!
 
 
10.00-12.00 Frukost och chill hemma. Det har blivit sen frukost nu när jag har varit ledig, det är andra bullar med det nu när det är dags för jobb igen. Efter min frukost så tar jag det lugnt hemma, ofta kollar andra bloggar, nyhetsmorgon eller njuter i solen på balkongen. Exempel på frukost nr.1: Acai med ganola, bär, kokos och jordnötssmör. 
 
 
Frukostalternativ nr. 2: Sojayoghurt/kvarg med bär, frukt, kanel, flingor och frön.
 
 
Frukostalternativ nr.3 Havregrynsgröt med kanel, bär, frukt och mjölk. 
 
 
 
12.00-13.00 Träning och igår stod det rygg och mage på schemat och det blev det också. Jag körde något som kallas Time Under Tension (TUT) vilket innebär att man jobbar i ett specifikt tempo. Man belatsar alltså muskeln under länge tid fast med samma antal repetitioner. Det känns idag kan jag säga :) 
 
 
Såhär kul har jag när jag är trött efter ett svettigt pass.. 
 
 
13.30 LUNCH: Lax med sallad på spenat, morot, fänkål, gurka, sojabönor, äpple och en asiatisk sås. Åt även 1 portion kokt råris till. Ingen vacker portion men bra näring efter träningen. 
 
 
14.30 Stan: jag cyklade in till stan för att möta min kusin. Vi har inte setts på hur länge som helst så vi tog en kaffe, lite mörk choklad och pratade ikapp.
 
 
17.30 -18.30 Handla mat och laga kvällens middag som blev tacos, för mig vegetarisk på quornfärs och en salsa på: avokado, mango, chili, lime juice, koriander salt och peppar samt andra grönsaker och tomatsalsa. 
 
 
Efter middagen blev det att fixa lite med tvätt, vattna blommor och sen soffläge, vilket inte är kul att se på bild.  Jag tog en kopp te senare på kvällen och somnade tidigt (som vanligt). 
Det var helt enkelt en vanlig ledig dag för mig. 
 
Hoppas du har en fin måndag! 
Kram!