En bättre onsdag!

 Godmorgon!
Onsdag idag och det är inte vilken dag som helst idag utan det är två mycket roliga saker som händer idag: 
- Sanna min vän fyller 30 år idag, grattis Sanna!
- Release på CXWORX och SPRINT idag på mina klasser på krokslätt. Bor du i Göteborg och tränar på NW, missa inte detta!
 
Nedan är lite bilder fårn de senaste dagarna!
Resten av min veck aser ut såhär: 
 
Onsdag: 
- Jobb och i eftermiddag relese fest på NW krokslätt. CXWORX 16:50-17:20 och SPRINT 17:30-18.00
 
Torsdag:
- Jobb på kontoret.
- Springa på lunchen med några kollegor (jag är lite nervös för det för det var länge sedan jag sprang, men det ska nog gå bra). 
- På kvällen så ska jag och Daniel på bio. 
 
Fredag: 
- Jobb och sedan fira Sanna som fyllt år. Vi ska på AW på Out of office, KUL!
 
Lördag: 
- Min favoritdag, sova längre, äta frukost i lugn och ro, kolla på nygetsmorgon. 
- Träna med min sambo. 
- På kvällen ska jag på middag hemma hos Frida!
 
Söndag:
- Bara ta det lugnt.
- Handla mat inför veckan (som vi alltid gör på söndagar).
-Umgås med min sambo. 
 
 
Lunch på Holy Greens som äntligen kommit itll Göteborg. Jag väljer alltid samma sallad: asiatisk räka, den godast om du frågar mig.  
 
 
Testat på Barrys bootcamp som också kommit till västkusten! 
 
 
Lunchdejt med mitt <3  
 
 
Kvällssnacks: vattenmelon, färska hallon och passionsfrukt. 

Mandel- och blåbärsgrottor

God morgon!
 
Hoppas allt är bra med dig och att du har en bra vecka såhär långt!
Jag har varit lite kreativ i köket den senaste tiden och mer kommer det bli denna veckan. Det känns kul då jag på länge inte har lagat så mycket mer mat än vardagsmat. Det går i perioder för mig, med att ha lust att laga mat och skapa nya recept och det har kommit tillbaka lite nu vilket är mycket trevligt. 
 
Dessa kakorna är en dröm om man fgillar mandel och en nötig smak. De är lätta att göra och går att förvara i frysen. Tips är att göra fler på en gång och ha det hemma, perfekt när man får fikabesök. 
 
Mandel- och blåbärsgrottor, ca 20 st. 
2 dl havregryn (välj glutenfria vid behov)
2 dl mandelmjöl
1 msk maizena
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
5 färska dadlar
2 msk mandelsmör
2 msk havremjölk
1/2 dl kallpressad kokosolja (smält)
3 msk bara bär blåbärssylt (eller egen sylt)
 
Sätt ugnen till 150 ° C. Mixa havregrynen tills ett mjöl i en mixer. Tillsätt resten av de torra ingredienserna. Kärna ur dadlarna. Tillsätt dadlarna i den torra blandningen och pulsa till smulig konsistens. Tillsätt mandelsmör, kokosolja och havremjölk. Blanda tills det blir en deg. Du kanske behöver addera mer havremjölk för att få degen att hålla ihop. Rulla degen till ca 20 små bollar. Lägg dem på en bakplåtskädd plåt och tryck till dom lätt med din handflata, avsluta med att göra ett "hål" med tummen. Fyll i hålet med blåbärssylten. Baka i ugn i 15-18 minuter tills den är lätt brun och fast under. Var inte rädd om kakorna verkar smuliga när de tas ur ugnen, de blir mer fasta när de svalnar. Förvara i en lufttät behållare i kylskåpet i eller i frysen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mandel- och blåbärsgrottor

God morgon!
 
Hoppas allt är bra med dig och att du har en bra vecka såhär långt!
Jag har varit lite kreativ i köket den senaste tiden och mer kommer det bli denna veckan. Det känns kul då jag på länge inte har lagat så mycket mer mat än vardagsmat. Det går i perioder för mig, med att ha lust att laga mat och skapa nya recept och det har kommit tillbaka lite nu vilket är mycket trevligt. 
 
Dessa kakorna är en dröm om man fgillar mandel och en nötig smak. De är lätta att göra och går att förvara i frysen. Tips är att göra fler på en gång och ha det hemma, perfekt när man får fikabesök. 
 
Mandel- och blåbärsgrottor, ca 20 st. 
2 dl havregryn (välj glutenfria vid behov)
2 dl mandelmjöl
1 msk maizena
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
5 färska dadlar
2 msk mandelsmör
2 msk havremjölk
1/2 dl kallpressad kokosolja (smält)
3 msk bara bär blåbärssylt (eller egen sylt)
 
Sätt ugnen till 150 ° C. Mixa havregrynen tills ett mjöl i en mixer. Tillsätt resten av de torra ingredienserna. Kärna ur dadlarna. Tillsätt dadlarna i den torra blandningen och pulsa till smulig konsistens. Tillsätt mandelsmör, kokosolja och havremjölk. Blanda tills det blir en deg. Du kanske behöver addera mer havremjölk för att få degen att hålla ihop. Rulla degen till ca 20 små bollar. Lägg dem på en bakplåtskädd plåt och tryck till dom lätt med din handflata, avsluta med att göra ett "hål" med tummen. Fyll i hålet med blåbärssylten. Baka i ugn i 15-18 minuter tills den är lätt brun och fast under. Var inte rädd om kakorna verkar smuliga när de tas ur ugnen, de blir mer fasta när de svalnar. Förvara i en lufttät behållare i kylskåpet i eller i frysen.