Favorit i repris

Hej Bloggen,
 
Jag ska ha middagsgäster nästa vecka och funderar på att göra denna goda raw jordgubbstårta. Den är smidig för man kan förbereda den långt innan och sen ha i frysen tills det är dags. Ta bara fram den 30 minuter innan servering så den hinner tina något. 
 
Raw Jordgubbscheesecake, ca 10-12 bitar
Ingredienser till botten: 200 g mandel, 10 färska dadlar och 1/4 dl vatten.
Mixa alla ingredienser till en crunchig botten. Tyck ut i en vanlig stor form med löstagbara kanter.
 
Ingredienser lager två: 6 dl naturella cashewnötter (blötlagda), 1 dl agavesirap, 1 banan, 200 g jordgubbar, 3 lime (saften), 1 tsk vaniljpulver, 1/2 dl kokosolja.
Mixa nötterna till en kräm och tillsätt sedan banan, jordgubbar, limesaft, vailjpulver, agavesirap och kokosolja. Mixa allt till en fluffig kräm. Häll över nötbotten och ställ in i frysen i minst en halvtimme. 
Ta ut tårtan ca 30 minuter innan servering och toppa med valfria bär.
 
 
 
EVELINA

Den ser jättegod ut, tack för tipset och receptet! Och vilka fina pioner! :D

Svar: Den är mycket god Evelina, testa gärna! Visst är dom jag älskar pioner!
Louise Svensson