Sjukstuga

Hej bloggen!
 
Jag är inte mitt piggaste jag tyvärr, jag har fått en rejäl förkylning. Min sambo kom hem med halsont i helgen som sedan jag har fått och som har blivit: snuva, bihåleinflammation, lock för öronen och huvudvärk. Jag har ingen feber eller halsont men öronen och bihållorna är det värsta. Jag får göra det som jag är väldigt dålig på: vila och ge kroppen återhämtning så hoppas jag att jag mår bättre snart. 
Jag börjar varje morgon med en shot raw äppelcidervinäger med ingefära, gurkmeja och chili (sista bilden).  Den kan förhindra bakterietillväxt i halsen och det tycker jag verkligen att den har gjort då jag inte alls har ont i halsen längre. Sen försöker jag dricka mycket vatten och te för att späda ut slemmet i näsa/bihållor (haha fräscht). Jag äter mycket citrusfrukter för att det är gott och för att bossta immunförsvaret. 
Nedan är gårdagens frukost!
Min frukost: en skål med naturell sojayoghhurt + musli. 1/2 grapefrukt, 1 stekt ägg och kaffe. 
Daniels frukost: En stor skål med havregrynsgröt + blåbär (därför den är så lila). 3 stekta ägg och 1/2 grapefrukt. 
 
Ja hoppas du får en bra dag och att du är piggare än mig!
Vi hörs snart igen!
 
 
 
 
www.shop.reneevoltaire.se

Work work work

Hej bloggen! 
Inser att det var alldeles för länge sedan som jag skrev här. Jag är överöst med jobb denna veckna så det har inte funnits så mycket tid över till annat. Man märker att alla är tillbaka nu från semestern och det är fullt ös. Jag tycker det är kul så jag klagar inte.
Idag är det en speciell dag, min och Daniels årsdag, vi har varit tillsammans i 4 år nu och det ska vi fira med en middag på SK mat och vänner ikväll. Det känns som vi har varit tillsmamans mycket längre än så då vi har hunnit med mycket tillsammans och det tar jag bara som något positivt. 
 
Sedan sist vi hördes så har jag varit en sväng i skåne. Jag var nere för att att vara med på min bästa väns babyshower. Jag ser så mycket fram emot att träffa hennes lille son. Det kommer helt klart bli fler resor till skåne i höst så jag får träffa dom. 
Jag har även varit i Stockholm två dagar förra veckan. Jobbrelaterad resa men jag hann även träffa mina vänner osm bor i Stockholm så det var väldigt trevligt. Neden ser ni ett mellis som jag åt på Mahalo som ligger på söder. En acaibowl med yogitopping MUMS! 
 
Nu ska jag jobba vidare, slut på pausen! Ha en fin torsdag så hörs vi mer i helgen!
 
 
Testar klänningar inför helgen 30-års fest. 
 
 
Hon <3 Snart är ni tre i familjen!
 
 

Sommarkvällar

Hej fredag!
Det bästa med denna sommaren är nästan de härliga kvällarna. Man har kunnat sitta ute till sent på kvällen och det enda som stoppat en är alla mygg. Här är en av sommarens härliga grillmiddagar. 
Vi grillade kycklingfile som var inlindad i lufttorkad skinka och även grrillade primör morötter som vi hälde en citronette över. Till det hade vi rostad sötpotatis, sallad, fetaostsås och en drink på egen svartvinbärssaft. Att koka egen svartvinbärssaft och blanda det med bubbel var sommarens godaste drink, mums. Nu har min andra arbetsvecka passerat och det är helg, så skönt.
Jag hoppas du får en riktigt fin helg!