SPA

God morgon fredag! 
 
Det går en vecka mellan att jag uppdaterar här, bättre sent än aldrig som man brukar säga. Mina veckor springer iväg i hög fart och det är oftast först på fredagen jag hinner landa och göra lite annat. Vad ska du göra i helgen? Jag kommer åka till Stockholm idag för jobb hela helgen, det ska bli väldigt kul men är också lite nervöst men på ett bra sätt. Min sambo får hålla ställningen här hemma tills jag kommer hem igen. 
 
Förra helgen fyllde Daniel 30 år, HURRA HURRA HURRA! Vi firade med en god frukost och han fick gå på skattjakt. Sen åkte vi till Sankt Jörgen SPA och avslutade med en lunch där. Jag har tidigare endast varit på Arken SPA här i Göteborg och jag måste säga att Arken är bättre, dels så är det ett större spa och både priset och utbudet är bättre på arken jämfört med Sankt jörgen. 
Men vi hade en väldigt lugn och skön söndag och var helt slut efter SPA:et så som man blir. Helt galet hur man kan bli så trött av att bara ligga och slappa halva dagen. 
 
Ha nu en riktigt fin helg och håll tummarna för mig i helgen!
 
 
 
 
 
 

Vegansk glass

Nu har jag vår/sommarkänslor i och med detta härliga vädret som vi har haft de senaste dagarna. Jag fick feeling att göra egen glass. Det finns smarta silikonformar som man kan göra glass i på bland annat åhlens. Jag har även köpt egna glasspinnar då jag gillar det bättre än dom som följer med formarna. Denna gången gjorde jag helt vegansk glass, alltså inga mejeriprodukter utan allt är mjölkfritt och växtbaserat. 
 
För att göra 10 st glassar (0,75 dl/glass) så behöver man: 2 dl kokosgrädde, 0,5 dl vegansk kondenserad mjölk, 3 dl havreyoghurt med vaniljsmak. Det är själva glassmeten och dessa tre bara vispar man ihop och sedan smaksätter man med valfri smaksättning: 
  • Lakritspulver/saltlakritsströssel (blev en favorit)
  • Kanel/kardemumma/vanilj (blev en favorit)
  • Färsk frukt/bär eller sylt
  • Hackad vegansk choklad
  • Rostad kokos/rostade hackade nötter
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsfrukost

Hej! 
 
Hoppas det är väl med dig och att du hade en fin påsk helg. Jag hade det väldigt trevlig med familjen hemma i skåne, det vi gjorde mest var att äta, träna och ta det lugnt, väldigt välbehövligt. 
Lite bilder fårn påskboder kommer längre ner. 
 
Frukost, min favoritmåltid som ni vet vid detta laget! Här en chiapudding med sojayoghurt, frukt, musli, grapefrukt, kaffe och ägg, det är precis vad jag vill ha till frukost varje dag. 
 
Ha nu en fin fredag och helg!
 
 
 
 
 
PÅSKMAT