Gourmetmat

Hej söndag! 


Jag har sovit i drygt 8h?! Brukar ha svårt för att sova så länge men nu känner jag mig utvilad och redo för denna söndagen. Det står träning, lunch och sen pack inför resa på dagens schema.
 
Till gårdagens middag som var utöver det vanliga:

Förrätt: Havskräftsoppa med pigrimsmussla, bakad tomat och fänkål.
Huvudrätt: Majskyckling och risotto med majs. 
Dessert: Créme Brulle

Min favorit var helt klart förrätten, jag älskar skaldjur och det var en riktigt god middag som min sambo och mästerkock lagade (förutom desserte, den gjorde jag). 

Ha nu en fin söndag! 

Kvällens vin, biodynamisk och gott.
Halstrade musslor och havskräftor.
Tillbehören till soppan: skaldjur, bakad tomat, fänkål och krasse.
Förrätten klar, MUMS!
Huvudrätt: kyckling och risotto, bryter av smaken med lite citronsaft.