Vintern är här

God morgon! 
Sista dagen i oktober idag, och jag tycker det känns som att vintern är här på riktigt. Det är väldigt kallt på morgonen nu och jag får en chock varje dag när jag går ut. Är inte van vid kylan än och måste påminna mig själv om att ta på mig mer kläder. Det härliga de senaste dagarna är dock att det varit solig. Bara solen lyser så är det ändå härligt ute så länge man tar på sig varmt. 
 
Nedan har jag gjort en hallonsmoothie med chiafrön i till mellanmål igår. Den bestod av: 1 dl frysta hallon, 1/2 banan, 2 dl mandelmjölk, 1 msk nötsmör, 1 msk chiafrön. Allt mixas i en blender.
 
 
 
Förkylningstider, då plockar jag fram min juicecentrifug och juicar: ingefära, fänkål, citron, spenat, grönkål och äpple, bra boost med vitaminer för immunförsvaret. 
 
 
 

Frukost delux

Hej solig söndag!


Det är strålande sol i Göteborg idag, jag har redan varit ute på en morgonpromenad, kallt men härligt. Förra helgen åt jag en lite extra god frukost med min bästa vän Erica. Önskar vi bodde närmre varandra så vi kunde äta frukost ihop och ses mer ofta. När man har tid på helgen gillar jag att lägga lite extra tid på en god frukost, kunna sitta länge och äta är en lyx då vardagarna är mer stressade.

Nu ska jag ut igen i det härliga vädret, jag önskar er en fin söndag! 

Blonde goes brown

Hej Fredag!
 
Jag känner knappt igen mig själv längre, mitt hår är brunt/mörkblont. Jag var hos frisören i över 3 timmar igår och jag bad henne dra ner min egna färg så jag slipper få så mycket utväxt men ändå behålla den ljusa färgen i längerna och resultat blev att jag knappt är blond längre. Känns väldigt ovanligt och jag kommer definitivt vilja ha det ljusrae i vår igen men nu i höst/vinter får det vara såhär och det är samtidigt lite kul med en skillnad. 
 
 
 
 
Förra fredags middag hemma hos pappa: Pokè bowl, dessvärre inte mitt recept men det var gott ändå :) 
 
 
 
 
Trevlig helg!