VALBORG

Hej Bloggen!
 
Ledig dag idag! Det känns riktigt lyxigt att få en extra dag ledigt idag, och det är inte helt dumt att det är strålande sol och 15 grader ute, så underbart. Jag har spenderat den mesta tiden idag på balkongen med att lyssna på musik, läsa bok, lösa korsord, äta mat och dricka iskaffe. 
 
Nu till gårdagen, vi hade vänner över på middag och spel. Det blev premiär grillning för oss och det blev väldigt gott: majskycklingfile som var marinerad i yoghurt ramslök och dragon, samt färskpotatis, sparris, en dragon/ramslök-sås, och grillad hjärtsallad.Till efterrätt gjorde jag en rabarberpaj med vanilj (ris) glass.
Ingen svårt men väldigt gott! 
Nu ska jag ladda för min pass på gymmet som börjar om en timme, får se om det är någon som sliter sig från solen och är med på passen.
Ha en fortsatt fin 1:a maj!
 
 
Kokar rabarberlag till fördrinken. Rabarber, vatten, citron, flädersaft, vanilj och socker.
 
 
 
Pajen redo för att gräddas! Hackad mandel och havre gav en god knaprig yta!
 
 
 
SKÅL! Rabarber- och fläderdrink, kommer bli sommarens favorit. Den bestod av rabarberlagen (recept ovan) som mixades med vattenmelon och mynta. Ca 1 dl rabarber/mynta/vattenmelon saft i varje glas och sedan fyllde jag på med bubbel, MUMS!
 
 
 
Grillpremiär!