Jordgubbsacai!

Hej bloggen!
Redan torsdag och även denna vecka har sprungit iväg. Det känns som att jag alltid nämner hur snabbt tiden går och något om vädret, hoppas inte att det är tröttsamt att höra på. På ICA Maxi här där jag bok kan man köpa dessa Acai block vid de frysta bären, det finns även caja och graviola som är andra exotiska frukter rika på vitaminer och antioxidanter. Igår gjorde jag en acaibowl med jordgubbar till kvällsmål, mycket mumsigt, jag ska dela med mig av recpetet till er:
 
Jordgubbsacai bowl, 2 portioner
1 fryst block acai
1 fryst banan (mogen)
250 g färska jordgubbar
1,5 dl valfri yoghurt (jag valde yog oat, baserad på havre)
smaksätt med vaniljpulver och lite kanel. 
Topping: banan, jordgubbar och jordnötssmör. 
 
Mixa: Acai, banan, jordgubbarna, yoghurt, vaniljpulver och kanel. Mixa slätt och smaka av. Om du vill ha mer sötma kan du tillsätta lite honung.  Häll upp i två skålar/glas och toppa med skivad banana och skivade jordgubbar samt en klick nötsmör.