Fika

Hej bloggen! 

En liten semesteruppdatering från mig. Mina dagar ser ut såhär, en senare frukost, träning på förmiddagen (idag ska jag ut och springa en runda), lunch, slappar och läser min bok, eftermiddags fika, middag på kvällen. Det händer med andra ord inte så mycket utan det blir mycket slappande vilket jag vill ha på semestern. Jag hoppas på en solig dag idag så att jag kan bada i poolen och sola. 

Igår bjöds det inte på vilken fika som helst utan en mycket god morotskaka, det är min favoritkaka så jag var mer än nöjd. Nu ska jag göra lite frukost, vi hörs snart igen och jag önskar er en fin onsdag!

Semester

ÄNTLIGEN har jag semester! Så skönt och jag känner mig redan mer avslappnad. Just känslan av att inte behöver vakna av ett alarm som ringer och att man ska upp och jobba är skönt. 

Vi köpte ett våffeljärn som jag var tvungen att testa, det blev bananvåfflor (1 banan, 2 ägg, vanilj, kanel) med sojakvarg och jordgubbar. 

Vi hörs snart igen <3

Nyheter!

Hej bloggen! 
 
Dags att presentera lite nyheter i livsmedelshyllan som jag fick hem här om dagen. Vill uppmärksamma att det inte är något sponsrat inlägg utan jag har själv betalat för produkterna.
Alla är från Renée Voltaire och de finns att få tag i välsorterade livsmedelsbutiker eller på deras webbshop. 
 
Jag klickade hem två varianter av granola:
- Amarant, quinoa & kanel granola
- Cashew & kokos granola
 
Båda två är gutenfria och ekologiska. Gillar du frön, nötter och kokos så kommer du älska Cashew/kokos-granolan. De är båda rika på fett och jag blandar upp det men havregryn och rågpuffar för mer kolhydrater. 
 
 
 
Sen har vi kondenserad kokosmjölk. Denna har jag inte hunnit testa än men jag lovar att återkomma när jag gjort det. Jag tänker mig en mjölkfri sommartårta med denna i. 
 
 
Krämigt kokosspread: som en nötkräm fast på kokos, den innehåller kokosmjölk och kokossocker. Smakar lite som knäck som man gör på julen tycker jag. Igår skivade jag ett syrligt äpple och hade denna på som ett snacks, mums. Är för söt för att ha på macka/ i mat tycker jag men som snack om man är sötsugen fungerar denna fint.