Nyår

Hej Bloggen!
Äntligen har jag laddat upp bilderna från nyår, åh jag vill äta den middagen en gång till när jag ser bilderna, blev så gott. Ha ni haft en bra start på det nya året? Jag har haft det bra, mycket jobb men nu är jag igågn i full fart igen, känns bra. Nu till middagen, här är menyn:
 
Plock och bubbel
- Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspuré, tunt hyvlad blomkål, skaldjursolja, havtornsjuice och fänkålsdill.
- Sotad lax med rökt pimento, krasse majo, kokt rödbeta, rå rödbeta och löjrom.
- Gem sallad, men avokado/mango-salsa, koriander, chili, och räkor.
 
Huvudrätt:
- Anka med pumpapuré, pumpa bitar, rostad fänkål, svartkål glacerad i apelsin och ingefära, frostade nötter
 
Dessert:
- Italiensk hallonmaräng, limecurd, vaniljglass, färska hallon, röda vinbär, och citronmeliss. 
 
 
Förberedelser för varmrätten, pumpa och fänkål som ska rostas i ugnen. 
 
 
Svartkål
 
 
Kvällens dukning.
 
 
Glittriga hattar och flugor till alla. 
 
 
 
 
 
Ankan redo att severas.
 
 
Förrätten görs redo.
 
 
 
MUMS, färska pilgrimusmusslor i sina skal, lyx!
 
 
 
 
Min söta dessert, fräsch avslutning på middagen.
 
 
 
Erica

Ååå jag vill också äta den middagen igen, helst mer än en gång 🙈😋

Svar: Du är välkommen igen bästis <3
Louise Svensson