HANTVERKET

God morgon!
 
Hoppas allt är väl. Jag har haft fullt upp med jobb så bloggen har tyvärr hamnat i andra hand. Men nu vill jag visa er var jag var och åt när jag var i Stockholm sist. Ett hett tips om du gillar plockmat och skandinaviska smaker. Stället helter hantverket och det ligger nära stureplan. De serverar mellanrätter vilket jag tycker är ett trevligt sätt att äta på, 3-4 rätter är lagom per person. 
Stefan som är kökschef är dessutom med i denna månades buffe tidning där han delar med sig av sin bästa husmanskost. 
 
 
Deras klassiker som de gjorde på löpande band: Hasselbackspotatis, löjrom, syrad grädde och färsk lök.
 
 
Enligt min sambo bästa rätten: Svensk bläckfisk med rättika, citronette och lagrad fetaost
 
 
Lax med avokado, curry och äpple!
 
 
 
Kul sätt att servera råbiff på, som en rulle med krispigt innehåll: Tunt skuren biff med jordärtskocka, gruyère och hasselnötter
 
 
 
Grillad isbergsallad med chorizo, parmesan och oliver
 
 
 
 
 
Friterad fisk med tryffel och vattenkrasse.
 
 
HJORTEN

vilka smarriga maträtter, blir ju hungrig =)

ha en bra dag
kram