Fruit pops

Hej boggen, 
 
Nu är påsk ledigheten över och det var varit så skönt med lite långledigt. Det behöver man ibland och det är det som är bäst med våren tycker jag, att det blir lite dagar här och där som är röda. 
Idag ska jag ha tjejmiddag hemma hos mig och till det så har jag gjort fruit pops. Världens enklaste dessert som jag absolut tycker att man kan äta mitt i veckan: frukt, mörk choklad och rostade nötter! 
 
Fruit pops!
Du behöver: Frukt skuren i stora bitar, jag hade: kiwi, mango, jordgubbar och banan. 
100-150 g mörk choklad av god kvalitet.
100 g rostade och fint hackade hasselnötter.
Glasspinnar eller grillpinnar.
 
Skär frukten i stora bitar. Smält chokladen över ett vattenbad.
Trä frukten på spett/glasspinnar och doppa i den smälta chokladen och sedan i nötterna. Lägg frukten på en form som är klädd i bakplåtspapper och ställ in i frysen i minst två timmat. Ta fram en liten stund innan servering så de hinner tina lite.