Birthday boy

Hej vänner och glad påsk!
Jag är på väg hem ifrån Stockholm nu och vi har haft en härlig påskhelg så här långt. Jag hade packat med mig helt fel kläder till Stockholm, det har varit väldigt kallt och jag hade mer vårkläder, riktig miss av mig. 
Igår var det ingen vanlig dag, för det var men sambos födelsedag. Jag väckte honom med pannkakstårta med jordgubbar, banan, kvarg och nutella. Jag ska dela receptet nedan. Efter en brakfrukost bar det av mot nykvarn där vi var resten av dagen. Det var en solig men kall dag, jag satt mest ute i solen i min jacka och njöt av lugnet och tystnaden där ute i skogen. 
Nu ska jag försöka utnyttnja tiden på tåget och skriva klart en artikel som jag håller på med! Ha en fin söndag mina vänner!
 
Pannkakastårta, 1 portion
1 dl havregryn
1/2 dl valfritt mjöl 
1 nypa salt
1 nypa vaniljpulver
1 dl mjölk
2 stora ägg
Smör eller kokosolja till stekning
 
Fyllning:
250 g jordgubbar
1 banan
1 dl valfri kvarg
Valfri mängd nutella
 
Blanda ihop havregryn, mjöl, salt, och vanilj i en bunke. Häll i mjölken och rör om. Tillsätt äggen och vispa ihop till en smet. Om smeten blir för tjock får du tillsätta mer mjölk. Smölt smöret i en stekpanna, grädda pannkakorna på medelvärme. 
Skiva banan och jordgubbar till fyllningen, varva pannakakorna med banan/nutella och kvarg/jordgubbar. Toppa med valfria nötter, jag hade krossade valnötter.