Mamma fitness

God morgon! 
I mitt jobb så är det roligaste att hjälpa människor och inspirera dom till en ny och sund livsstil. Det är så roligt att i efterhand få höra hur man har påverkat och hjälp dom i denna resan och de har fått ett "nytt liv" enligt dom själva. Jag har en kund som skickade och berättade om sina resultat och ville visa vad hon har gjort. Det var en av mina första kunder på mamam fitness och jag är så stolt över hennes framsteg. I hennes fall åt hon alldeles för lite, ett vanligt misstag hon många kvinnor, och det gör att ämnesomsättningen sänks och kroppen sparar på kalorierna i form av fettinlagring istället för att omsätta dom. Intressant det där, här kommer hennes text:
 

- 16 cm kirng magen på 4 månader!:

"Mitt abonnemang börjar gå mot sitt slut och jag vill verkligen tacka för allt! Jag började med MammaFitness för att jag ville komma igång och träna (måste styrketräna säger läkarna för att min värk av artisten ska hållas i schack, då man inte vill byta knäled ännu)

Kände att jag trodde jag hade hyfsad koll på vad jag åt och rodde jag åt rätt så bra, visste att jag unnade mig lite onyttigheter på helgerna och så. Men så fel jag hade! Jag har i hela mitt 42 åriga liv ätit alldeles för lite mat! Hur kan det bli så, kan man ju undra!

Under de här månaderna hos er har jag lärt mig att äta bra mat som gör att jag orkar hela dagarna, jag har ork till träning och känner inte något sug efter sötsaker😊 
Jag har lärt mig att jag kan unna mig något lite extra nån dag när jag känner för det men har jag ätit bra under resten av dagen så är jag mätt och känner inte så stort sug längre. 
Jag har kommit igång med en sorts träning som jag aldrig tidigare trott att jag skulle gilla men nu längtar jag till gymmet och mår verkligen så mycket bättre! Styrketräningen ger mig energi! 
Jag har blivit starkare i hela min kropp och min hållning har blivit så mycket bättre, folk frågar till och med vad jag gjort för något för jag ser så stark och energisk ut och det är ju kul! Sen att jag fått lägga en massa pengar på att köpa lite nya kläder för att de gamla är för stora är ju också roligt! 
Jag kommer att fortsätta med min träning och kosten, det hör är min nya livstil! Tack för att ni finns och ert koncept är så bra! Kanske kommer jag tillbaka som kund om jag känner att jag behöver nya träningsutmaningar!"

PT : Azita Ariadad
Kost: Louise Svensson