Jordgubbsbar på skinnyshake!

Hej Bloggen, 
 
Jag har fått äran att få testa lite nya produkter från Staygood. De har kommit med jordgubbssmak på deras skinny shake och en pannkaksmix. Håll utkik på recept på pannkakorna som kommer snart, idag ska jag visa er min hemmagjorda bar med jordgubsssmak. Skinnyshake är en produkt fri från: laktos, gluten, tillsatt socker och även lämpad för veganer då den är baserad på sojaprotein och har en väldigt låg halt av sötningsmedel. Det är en måltidsersättning som är rik på protein och innehåller alla vitaminer och mineraler 
du behöver.
Den går att använda till mycket spännande och idag har jag bakat bars. Jag tycker det är toppen att göra en stor sats som jag sedan förvarar i frysen och har redo som mellanmål.
 
Jordgubbsbars, 10 st.
2dl havregryn
2 skopor protein, skinnyshake jordgubb
1 msk chiafrön
30 g naturella nötter
30 g torkade tranbär
1/2 dl riven kokos
3-4 msk kokosmjölk
vaniljpulver och en nypa salt.
 
Hacka nötterna grovt, blanda alla ingredienser i en bunke förutom kokosmjölken. Tillsätt vätskan och blanda till en tjock smet, ev behövs mer vätska berende på hur kompakta du vill ha dom. Tryck ut i en form som är klädd i bakplåtspappar och låt stelna i 1 h i frysen. Skär i rutor och förvara dom i bakplåtspapper i frysen eller kylen om du äter upp dom inom 1v.