Vegansk sallad!

Hej!
 
Nu har jag tagit egna bilder från gårdagens middag och den blev helt veganskt (utan mjölkprodukter och animaliska livsmedel). Till salladen serverade jag en hummus och en sås på rostad paprika med chili. MUMS!
Här kommer receptet steg för steg!
 
 
Rå (eko) grönkål som jag "masserade" med apelcis zest + juice av 1/2 apelsin, chiliflakes, salt, peppar, ingefära och olivolja. 
 
 
 
Tillsatta kokt quinoa, amarant, bovete och kvarngryn, även tomater. 
 
Blanda blanda blanda. Dressa med balsamvinäger, flädervinäger, en god olja salt och peppar.
 
 
 
 
 
I glasen hade vi alkoholfritt bubbel med en äppelmust och granatäpplekärnor. 
 
 
 
Innan servering tillsatte jag sötpotatis som jag bakat i ugnen i 200 grader i 20-25 minuter. 
 
 
TREVLIG HELG!