Nice cream

God morgon!
Hur har er påskledighet varit? Jag är helt snurrig på dagarna, känns verkligen som måndag idag :) Vi har jobbat och slitit hela påsken men det känns riktigt bra att ha kommit så långt. Tack till min familj som är så snälla och hjälper oss. Igår hade vi en återhämtningsdag, gjorde inte så mycket nere i lägenheten utan tog det ganska lungt. Det behöver man det med. 
 
Igår gjorde jag en mellanmålsskål som blev riktigt färgstark och härlig. I den har jag: 1 kokt skalad rödbeta, 1 dl frysta hallon 1/2 mango, 1 tsk acai pulver, 1 tsk goji pulver, 1 msk hampaprotein, 2 dl mandelmjölk, 1 nypa vanlijpulver. toppad med jordgubbar, rostad kokos, frön och nötter.
 
 
 
 

Mango/chia smoothie

 Jag fortsätter på det gula spåret med denna härliga smoothien.
 
Mango & chia smoothie, 1 stort glas
1 dl fryst mango
1/2 banan
2 dl valfri mjölk
1 msk chiafrön
Vaniljpulver
1 tsk baobab (kan uteslutas)
 
Skala bananen och mixa alla ingredienser i en blender till en slät smoothie. Häll upp i glas och servera.
 
 
 
 

Solskens frukost

God morgon bloggen! En jobbdag kvar sen tar jag påskledigt, jippie!
Idag kommer min familj och vi ska börja riva i vår nya lägenhet, ska bli kul att träffa dom och umgås i påsk även om det kommer bli mycket jobb. Vad har ni för planer i påsk?
Är det påsk så är det gult som gäller och därav denna frukosten med mango, mullbär och casehwnötter. Jag har varvat chiapudding med granola, frukt och nötter. Jag åt precis upp hela härligheten och herregud vad mätt jag blev :) Jag önskar en en riktigt härlig påskledighet så hörs vi under helgen, kram!