Granola frukost

Jag känner mig väldigt kreativ här hemma nu och skapar mat varje dag. Igår stod granola på listan och detta blev nog den bästa ever. Jag hoppas på att kunna ge er receptet snart, ska göra lite justeringar bara. Jag gjorde basen och sedan får man blanda upp den med de nötter och torkad frukt som man gillar. 
 
 
 
 
 
 
Kokosyoghurt med granola och kanelstekta äpplen, mumsigt!
 
 

Homemade coconut yoghurt

Efter några försök av experiment har jag nu kommit fram till ett recept som jag är nöjd med. Min egna hemmagjorda kokosyoghurt. Den är helt vegansk, alltså fri från mjölkprodukter och innehåller dessutom inget raffinerat socker eller kemisk tillsats. Len krämig och frisk i smaken, jag var så exalterad av att få äta yoghurt till frukost imorse, vet inte när jag gjorde det sist?! 15 år sedan kanske, haha. 
Idag ska jag några ärenden på stan och sen köra klasser på gymmet ikväll, är super taggad för alla pass är helt fulla, wiee!
 
 
 
 
 
 
 

Red morning

 God morgon bloggen! 
En ny vecka är här och vi är nästan inne i oktober, herregud vad tiden springer iväg.... Hoppas ni haft en riktigt bra helg. Jag börjar denna veckan med ett rött tema. En röd smoothie i sängen till frukost och jag är redo för vad dagen har att erbjuda! Ni hittar recept och inspiration längre ner! Kram
 
 
 
Smoothie: Hallon, jordgubbar kokosmjölk, ärtprotein och kardemumma!
 
 
Turboglass: Frysta röda bär, havreyoghurt, vanilj, kokos och lime.