Break

Hem mina finaste läsare! Jag är så glad att ni går in och läser min blogg och är intresserad av mina recept :) Jag kom hem från en underbar semestervecka i söndags och har så mycket att ta igen med jobb så att jag tar ett litet blogg-break. Hör av mig när jag är på banan igen! Kom ihåg att ni är bäst <3


Yummie for your tummie

Tonfisk kan vara mycket roligare än en konservburk. Det är enkelt att ta med sig och denna goda röran (från Petra Tungåtden) är god, enkelt och mättande!

Gör så här: 
Blanda 1 matsked creme fraiche light/kesella/grekisk yoghurt
1 matsked majonnäs
Hacka massa saltgurka eller vanlig gurka. 
2 matskedar kapris 
färsk dill
röd caviar på burk
2 burkar tonfisk i olja
hacka en halv rödlök
skiva ett kokt ägg
salt
peppar
citron 

Servera i en avokado, på en finn crisp eller ät röran som den är! Perfekt frukost, mellanmål eller lättare lunch. 

Back to normal

Nu är det dags att komma tillbaka till jobb, träning, vardag och rutiner igen. Men bara för några dagar för till helgen är det Summerburst som gäller! Håller tummarna att det fina vädret hållet i sig hela helgen! 
Vår semester har varit helt underbar, kunde inte önskat mer, men ändå känns det lite skönt att komma in i rutiner igen, jag som älskar att planera, haha! Om ni gillar att träna och inte testat en träningsresa kan jag tipsa om Aerobic weekends. Instruktörers har varit av världsklass och jag har fått så mycket ny inspiration som jag kommer ta med mig till mina egna klasser. 
Denna bilden går summera veckan i värmen! Nu tuffar tåget iväg mot Gbg och ni anar inte hur mycket jag längtar efter min säng!