Dreaming

Drömmer mig bort till härliga platser, fina bilder, god mat... Ja helt enkelt sätter guldkant på livet! Hoppas ni har en bra helg! 
Paradis! 
Varför köpa tio rosor när man kan köpa hundra! 
Nom nom nom..
Skulle gärna vakna här imorgon.
Get dressed for success.
<3
Fina och tänkvärda ord! 

Kokos smart

God morgon denna soliga torsdag! Jag ska efter tre dagars testande ge er ett utlåtande om Risentas nya müsli kokos smart. Jag har testat den både som müsli, topping på smoothie och gröt och som fyllning i rawbollar. Jag måste säga att jag tycker den passar allra bäst som topping på smoothie/gröt/fruktsallad... Om man gillar kokos är denna ett måste att testa! De ristade hasselnötterna ger den en nötig karaktär samtidigt som kokosen bidrar med sötma och fröna med fyllnad. Det höga fett- och energiinnehållet gör den mättande. 

Beskrivning från Risenta: Risentas nya müslin Kokos Smart –- en krispig, god blandning baserad på frön, kärnor och nötter med en tydlig smak av rostad kokos. Blandningen är utan tillsatt socker, flingor och gryn är det perfekta valet för den som vill äta mindre kolhydrater och mer av nyttiga fetter och proteiner.

  • -  Utan tillsatt socker, flingor och gryn

  • -  Innehåller 91% kärnor & nötter

  • -  Låg kolhydrathalt

    Ingredienser: Solroskärnor, kokoschips, pumpakärnor, rostade hasselnötshalvor, dinkelpuffar och jordgubbsbitar.

    Rek. pris: 34,90 kronor/ 350 gram.

Torsk tips

Här kommer dagens lunch, gott, smakrikt, nyttigt och enkelt att tillaga, kan det bli bättre :) För 3 matlådör: 1 paket torsk (400g) 1 stor fänkål, 2 lime, 5 tomater, 2 cm färsk ingefära, chiliflakes, salt och peppar. 
Sätt ugnen på 180 grader, dela tomaterna i fyra-sex bitar, tärna fänkålen grovt, placera grönsakerna i botten av en ungsfast form. Riv ingefäran och fördela över grönsakerna med preddad lime. Lägg på fisken, krydda med salt, peppar, chiliflakes och citronpeppar. Sätt in i ugnen i 20-30 minuter (tills fisken är klar). Servera med färsk spenat, och en kall sås. Yummie!