PAUS

Hej vänner, som ni säkert märkt har det varit glest med uppdateringar på senaste tiden. Det har och är mycket annat i mitt liv just nu som tar min tid och uppmärksamhet. Tyvärr har det gått ut över mitt bloggande och just nu känns det bara som en extra stress att hinna blogga. Därför tar jag en paus och hoppas ni har överseende med det. Jag ska samla ny inspiration och ideer så återkommer jag igen om ett tag med massa ny bloggenergi! Tills dess ha en fin PÅSK och tack för alla kommentarer och besök ni gjort här hos mig! 
Kram Louise <3

Kusinmys

Godmorgon bloggen! Söndag idag och det är så skönt att vara ledig och inte ha så mycket planer. Igår hade jag kvalitetstid med mina prinsessor Felicie och Ebba. Vi hade en hel dag på stan och Entré med shopping, fika, bus och många kramar och varma skratt. Efter 4 timmar i affärerna åkte vi hem till oss och bakade blåbär/hallon/vanilj muffins och färgade hårtopparna rosa hombre. Med andra ord en riktigt lyckad dag. Receptet på muffinsen kommer här: (12st) 125 g mjukt smör, 2 dl socker, 2 ägg, 4 1/2 dl glutenfritt mjöl, 2 tsk bakpulver, 1 tsk vaniljsocker, 1 1/2 dl mjölk, 1 dl frysta bär. Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socer poröst, tillsätt sedan ett ägg i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål, vänd ner detta i smeten tillsammans med mjölken. Blanda tillsist försiktigt i bären och fördela smeten i 12 muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Grädda i 200 grader i 12-15 min. 
Här kommer massa bilder från igår! Hoppas ni får en skön söndag! Kram!

Sista tentan på länge

Idag är en bra dag för idag fick jag veta att jag klarat sluttentan på dietistutbildningen, tre år utan en omtenta, nästa lite stolt över mig själv faktiskt. Firade detta med ett PT-pass med lillebror i gymmet och efter det en smoothie från Red fellas! Min nya favorit heter knock out och innehåller: ananas, äpple, jordgubbar och mynta! Det är myntan som lyfter denna smoothien till högre höjder :) På söndag kommer förhoppningsvis den bästa belöningen på tre års slit, mer info om det får ni då! Hoppas ni har en skön torsdag kväll! Kram från en glad tjej <3