Musli blandning

Att blanda sin egna musli kan jag verkligen rekommendera (både prismässigt och smakmässigt). Jag brukar testa det mesta, och det roliga med musli är att det går att variera i oändlighet :) Under det senaste åren har jag nästan enbart kört på olika rostningar (granola) där jag varierat smaksättning med olika gryn, kryddor, torkad frukt, frön och nötter. Exempel på ingredienser i din musli: bas: havregryn, rågflingor, quinoaflingor, kli, boveteflingor, krossat helt bovete, bran flakes, puffad quinoa, dinkelflingor. Kryddor: kanel, kardemumma, vanilj, honung, kakao. Topping: solrosfrön, pumpafrön, kokos, nötter, chia frön, linfrön, psyliumfrön, sesamfrön, russin, torkade tranbär, aprikoser, torkade blåbär, gojibär, mullbär, torkad ananas/papaya/melon/mango, banan chips, kakaonibs.
Idag gjorde jag en lat variant som ändå blev väldigt god och var färdig på fem minuter. Jag blandade i en bunke: bran flakes, havregryn, dinkel, kanel, gula sultan russin, gojibär, solroskärnor och hasselnötter. Förvara i en burk torrt och svalt!