Ghost riders

Jag och Frida har kört vårt första pass på halloween veckan på Sportlife! Kan bara säga att det var 60 min av ren TRÄNINGSMAGI, svävar fortfarande på moln och har en riktigt härlig känsla i kroppen! Vi pimpade salen med spindlar, spindelnät och rök. Samtidigt som vi cyklade hade vi ett quiz och efter bjöds det på bananer och priser! Imorgon igen kör vi och då ska det spridas ännu mer magi ;)

Team Frida och Louise

God morgon!
Igår hade jag en härlig kväll med min kusin, vi gick i affärer, tog en power walk och pratade massa skit. Jag hann även fixa till fransarna, vilket var välbehövligt, nu är dem mycket tätare och längre :) Idag har jag lite sovmorgon men ska snart bege mig till skolan. Ikväll så smäller det, jag och Frida skall teama och köra en halloweencykel på sportlife odinsgatan. Vi kommer klä ut oss, ha quiz, tävlingar, bjuda på frukt, priser till vinnarna och en läskig känsla passet igenom, ska bli så himla kul :D Jag lovar att lägga upp massa bilder senare. 
Imorse blev det en annorlunda frukost, har inte så mycket hemma så skrapade ihop en härlig blandning, gröt, makrill i tomat på knäckebröd och melon, mätt blev jag iaf :) Får bli storhandling ikväll. 
Ha en toppen dag vänner!

Gofrukost

God morgon!
Sitter i skolan på föreläsning sedan åtta. Fick gå upp väldigt tidigt i morse för att hinna få en lugn morgon med frukost, läsa tidningen och inte behöva stressa. Dagens frukost bestod av: blåbär/hallon smoothie (frysta blåbär och hallon, banan, mandelmjölk, yoghurt, äkta vaniljpulver), solrosbullar med kalkon och avokado och den obligatoriska koppen kaffe :) är laddad med energi och har fått bästa starten på denna dagen. Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs sen vänner! Ha en toppen dag! Pusd