Finbesök

Fredag och jag får finbesök hela helgen. Idag kommer Maria å förgyller min kväll och lördag. Vi ska äta gott, träna, mysa, shoppa, fika å bara umgås! När hon åker hem imorgon kommer Erica å förgyller min lördagskväll och söndag. Fullt ös och fina flickor på besök hela helgen det gillar jag <3 Nu måste jag bege mig till centralen för att möta upp Maria! Ni ska få bilder från dagen senare! Puss så länge!
En sommarbild från midsommar 2011. Emma, Maria och jag!

Julpynt

Sitter i soffan och återhämtar mig efter ett minst sagt energikrävande träningspass. Frida var med och peppade mig lite extra idag, vi körde på som bara den och när jag lät dem vila tio sekunder och ta en klunk vatten var det en som högt sa tack det behövs, blev lite orolig där, pressar jag dem för hårt?! Min filosofi är att man måste utmana kroppen för att hela tiden utvecklas och bli starkare, sen har man inte varje dag samma energi och ork att orka pusha sig till gränsen. Det viktigast är att man jobbar utefter sin kropp och sina förutsättningar men vågar kliva utanför bekvämlighetszonen och utmana sig själv och få resultat av träningen. Hann även med lite kettlebel och mage innan passet vilket var tur eftersom jag kröp ut efter, haha.
När jag kom hem möttes jag av tänka ljusstakar i fönstrena, jul dekorationen och en härlig doft av kanel, kardemumma och stjärnanis. Det känns så mycket mysigare när man får upp julpyntet och december är på ingång. Dock tycker jag att less is more, gillar att pynta lite men fortafrande ganska avskalat och stilfullt :) Nu ska jag måla naglarna och sen lägga mig och läsa mina nya hälso-tidningar som kom på posten! natti!

Bakning

Ugnen är varm, vispen jobbar på och det doftar ljuvligt, det är bak på g! Kan inte avslöja vad jag bakar än, det ska vara till kalaset på lördag, mer säger jag inte :)

Mat