Underbar helg

I helgen har jag haft min fina vän Sandra på besök. Vi har solat, badat, skrattat, grillat, ätit frukost på stranden, umgåts med vänner, festat, dansat och pratat en massa tjejsnack :) Nu är det ny vecka och det känns väldigt tomt när hon har åkt... Det är sista veckan på min semester så ska ta vara på den och hoppas att det även blir en del sol denna veckan. Idag passade jag på att träna, blev både bodystep och bodyattack!! Åh det finns inget som får mig på bättre humör än träning, endorfiner makes me high! Ha en fin kväll <3
 

Blåbär

Dessa små bär en fyllda med nyttigheter såsom vitaminer, mineraler och antioxidanter. Det är antioxidanter av typen antocyaniner som ger bäret dess blåa färg. Antocyaniner tros förebygga en rad sjuktdomar, därför kan vi med gott samvete frossa i blåbär. Idag har jag blåbär på min musli vilket känns väldigt lyxigt och framförallt gott. Efter denna hälso boost ska jag nu bege mig till stranden med en tjejkompis. Ikväll vankas det grill och senare kommer Sandra och hälsar på över helgen! Ska bli så mysigt <3 Ha en fin helg!
Mat

Morgonpromenad

Jag hade svårt att sova inatt eftersom det är så varmt ute, så istället för att ligga kvar gav jag mig ut på en härlig morgonpromenad längs med havet. Det var redan 20 grader i skuggan vid halv åtta :) Idag ska jag bara ta det lugnt i solen, läsa, bada, lyssna på musik och njuta av det underbara vädret. Ikväll blir det lite jobb och sen myskväll med vänner. En favorit i denna härliga sommarvärme är iskalla smoothies. De går att variera i oändlighet   med olika frukter och bär. Imorse gjorde jag en med hallon, mango och nekatrin, mums..!
 
Mixa: frysta hallon, mango, och en nektarin med sojamjölk, yoghurt och vaniljpulver.