Lyckliga bollar

Unna dig något gott till mellamål, efter träningen, framför TV:n eller bara när du behöver lite extra energi. Dessa små energi bollar är fyllda med nyttigheter såsom fibrer, vitaminer och antioxidanter. Gojibär sägs vara ett av världens nyttigaste bär fyllt med C-vitamin och antioxidanter. Gojibär kallas även för "happy berries" och tillsammans med mörd choklad som innehåller fenyletylamin (ett ämne som frigörs i hjärnan när vi blir förälskade) blir man lycklig av dessa bollar :)
Ingredienser till 20 st
6 torkade fikon
10 torkade aprikoser
1 dl pumpafrön
1 dl hasselnötter
0,5 dl gojibär
1 dl russin
100 g mörk choklad
Dela fikonen och aprikoserna i mindre bitar. Mixa alla ingredienserna i en matberedare. Forma 20 bollar. Förvara bollarna svalt i en burk med tätslutande lock. Håller i cirka 1-2 veckor. 

Favorit i repris

Helt slut ligger jag nu i soffan hos Mr X efter lång dag med dubbla träningspass. Tror jag kommer vakna imorgon med världens träningsvärk.... Gör alltid samma misstag och lägger på massa vikter när jag inte kört styrka på länge. Va riktigt taggad idag på morgonens bodypump men det kommer jag få äta upp. Imorgon kommer bästis till storstan!! Har varit utan henne nu i två veckor vilket känns som en evighet efter att vi umgåtts typ dygnet runt hela sommaren. Imorgon ska vi äta god mat, mysa, prata natten lång... helt enkelt ha kvalitetstid! På lördag ska vi styra upp lite fest med Freddan å Sebbe som också kommer hit, blir favorit i repris! Dags för myskväll, skola tidigt imorgon..

Godnattpuss

Torsdag 30/8

Har fått mycket gjort idag, vissa dagar är man bara mer produktiv än andra. Började dagen med en morgonpromenad in till stan där jag mötte Maria för en kaffe innan ett svettigt Body Pump pass, jag var taggad och tog på tunga vikter på skivstången, tror det kommer straffa mig hela helgen haha, kommer knappt kuna dansa på lördag.. Väl hemma har jag fixat klart i min hall, målning och text är på plats och jag är nöjd, bara byrån som ska bytas ut till en vit sen är det helt klart! Nu har jag precis slängt i mig världens enklaste (och nyttiga) pannkakor. Till en portion behövs en banan, två ägg, kanel, salt. Mosa bananen, blanda med övriga ingredienser och stek i ett stekjärn. Jag åt endast vaniljyoghurt till vilket var väldigt gott :) Ska vila och samla lite ny energi innan jag beger mig till Odinsgatan och min Cykel 60 intervall. Nästan fullbokat så det kommer bli åka av!